Ik ben Anja Verburg en behandel mensen met uiteenlopende klachten bij Acupunctuur NU. Acupunctuur heeft mij van een langdurige ziekte afgeholpen. Sindsdien zoek en ontdek ik meer van de wereld achter de wereld die we zien. Het heeft mijn interesse in oosterse geneeskunde gewekt, in eerste instantie met name in het beoefenen van Chi Kungs en Tao Training.

Vandaar uit ben ik in contact gekomen met Ancient Thai Massage. In mijn eigen praktijk bij Yoga Massage NU heb ik een aantal jaren Thaise Yoga Massages gegeven. Dat heb ik met heel veel plezier gedaan en dit heeft bij mij een behoefte aan verdieping aangewakkerd. Die heb ik gevonden via een opleiding acupunctuur bij Qing Bai.

Deze verdieping heeft mij veel meer gegeven dan verwacht. De staat van ´zijn´ van mij als behandelaar en het voelen van Qi zoals bij het beoefenen van Chi Kungs en Tao Training, nemen zoals ik verwacht had een belangrijke plek in bij de acupunctuurbehandeling. Net als de verbinding met de mensen die met hun klachten bij mij komen. Maar gaandeweg tijdens mijn opleiding merkte ik dat ik als acpuncturist ook kon voldoen aan mijn mentale en intellectuele behoeften. Het zoeken en puzzelen met klachten, waarnemingen tot een diagnose in de wondere wereld van de meridianen en energetische balans maken dit beroep voor mij compleet: werken met hoofd, hart en handen.